Hoe kan ik je helpen?

profielfoto

Professionals en organisaties succesvoller maken! Dat is waar ik blij van word. Dit doe ik door hen in staat te stellen effectief gebruik te maken van alle mogelijkheden die het internet en sociale media bieden op het gebied van sales, communicatie en marketing.

Waarom bestaat je organisatie? Welk doel streef je na? Wie wil je bereiken? Essentiële vragen die niet vaak of vaak niet gesteld worden.

De verbinding met jouw doelgroep is van levensbelang voor de toekomst van jouw organisatie. Onze wereld zal naar verwachting in de aankomende 10 jaar sneller veranderen dan in de afgelopen 80. We leven in een wereld waar informatie vrij toegankelijk en beschikbaar is voor iedereen. Internet heeft het concurreren op prijs onmogelijk gemaakt en door de globalisering, exponentiële technieken en organisaties die steeds meer gebruik maken van deze technieken is een onderscheidend product of dienst steeds lastiger vorm te geven.

In een wereld die zo snel gaat en waarin zoveel informatie en ruis is dien je op een andere en wellicht nieuwe manier te kijken naar je business, communicatie en marketing. De netwerksamenleving waarin we leven biedt ontzettend veel kansen en ik help je graag die kansen te grijpen!

Als freelance professional kan je op verschillende manieren helpen:

Social Business: Ik help je met het bouwen van een social business model en de online communicatie die hiervoor nodig is. Dat doen we door samen een sociale online communicatie en marketing strategie op te stellen. Ik biedt praktisch oplossingen voor de dagelijkse praktijk.

Social Selling: Sales is bij uitstek een activiteit die aan verandering onderhevig is. Technieken die vroeger prima werken hebben weinig tot geen effect meer. Social Selling activiteiten zorgen voor een betere en langdurige relatie met bestaande en nieuwe klanten.

Content strategie: Kennis delen op de juiste plekken voor de juiste doelgroep is essentieel voor elke organisatie die over 5 jaar nog wil bestaan. Ik help bij het opstellen van de juiste strategie en ondersteun bij de dagelijkse uitvoer.

Als ondernemer ben ik naast bovenstaande activiteiten ook betrokken bij:

Just Connecting: Let’s start empowering social change! Dat is waar wij voor staan! Just Connecting is een landelijk consultancy bureau op het gebied van social media, social selling en social business. In 2008 gestart als trainingsbureau zijn wij in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bureau met verschillende disciplines.

Social Content Company: Een goed verhaal? Een mooi aanbod of product? Dan hoef je alleen je doelgroep nog maar te overtuigen! Maar hoe doe je dat in een wereld die overspoeld wordt met informatie en content? Het antwoord is simpel: door herkend te worden als dé oplossing voor de vraag of de behoefte van jouw (potentiële) klant.
Dat lijkt zo wel heel eenvoudig, maar is het natuurlijk niet. Want hoe doe je dat dan? Hoe zorg je voor die herkenning, voor dat commitment en uiteindelijk de klandizie? Dát nu is precies onze expertise en wij helpen je daar graag mee. Door ervoor te zorgen dat jouw verhaal voortdurend, creatief en onderscheidend gedeeld wordt.

Social Selling Challenge: Voor iedere (sales) professional of ondernemer die maximaal rendement uit z’n LinkedIn activiteiten wil halen! Binnen enkele maanden aantoonbaar meer profielbezoeken, uitnodigingen, leads en natuurlijk afspraken. Ervaar hoe Social Selling jouw business een blijvende boost kan geven.

Kan ik je helpen met jouw uitdaging? Er is maar een manier om daarachter te komen. Neem contact met mij op of plan meteen een vrijblijvende afspraak in via: http://bit.ly/koffiedrinkenmetmartijn

mail: martijn@martijnholtes.com
tel:    06 18 44 83 84

He! Ik wil ook wat zeggen!

Vertel maar.....

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *