Dit is hoe jij met de juiste ademhaling, focus en koude training next level komt!

Herken je het volgende:

  • Je hebt van de Wim Hof Methode © gehoord en bent nieuwsgierig
  • Je wilt next-level op fysiek of mentaal gebied maar weet niet goed hoe
  • Je hebt het altijd koud en wil daar graag een oplossing voor
  • Je wilt de tools in handen om beter om te gaan met de uitdagingen die het leven jou geeft

Waarom klanten voor MartijnHoltes.com kiezen:

Bijna 10 jaar ervaring op het gebied van Social Media en 13 jaar ervaring in Sales

Een trainingsprogramma doorlopen kan ‘bijna’ iedereen. Mijn opdrachtgevers waarden juist dat ik tijdens de training het programma kan loslaten als daarmee een beter eindresultaat bereikt wordt.

Een training is de start van een nieuwe manier van werken. Daarna begint het echte werk. Tijdens maar ook na een training stuur ik op de daadwerkelijke dagelijkse  routine die het verschil in resultaat gaat maken.

Waarom ik Wim Hof Methode instructeur ben:

Sinds 4 jaar ben ik een actieve Wim Hof Methode © beoefenaar. Ik zag Wim Hof voor het eerst toen ik 16 was in het tv programma van de journalist Willibrord Frequin.
Sindsdien ben ik gefascineerd door de records die Wim heeft gebroken. Maar het duurde nog zeker 17 jaar voordat ik begon om de Wim Hof Methode © te beoefenen. De reden daarvan is minder leuk…

Zoals veel mensen in deze samenleving voel ik de druk van het leven. Als ondernemer, vriend, zoon, broer en alle andere ‘rollen’ die ik speel voelde ik me overweldigd door alle verantwoordelijkheden en de prestaties die ik moet leveren. Dat resulteerde tussen 2016 en 2019 tot een burn-out en depressie. En dat is waar de Wim Hof-methode om de hoek komt kijken.

Toen de symptomen begonnen, had ik net de methode ontdekt en de online cursus besteld. Ik begon de methode van ademhalen, focus en koude training toe te passen en voelde onmiddellijk een diepe rust in me. Een rust die ik niet meer kon vinden met sport, meditatie of enige andere activiteit.
De Wim Hof Methode © is een van de weinige methodieken die mij op een diepgaande manier heeft geholpen om deze moeilijke periode door te komen en uiteindelijk te overwinnen. Er zit iets in de methode waar de meeste van ons weinig mee hebben. Kou is iets wat we als negatief beschouwen. En dat terwijl er zoveel voordelen aan zitten.
 

Is mijn training ook iets voor jou?

De Wim Hof Methode is voor iedereen. Jong, oud, om je sportieve prestaties mee te verbeteren of juist om meer rust te vinden. Er zijn veel manieren waarop je de methode kunt toepassen, dus bepaal allereerst wat voor jou de drijfveer is om de methode te ontdekken.
In mijn Wim Hof Methode Fundamentals workshop ligt de focus op mentale weerbaarheid en wilskracht. De mensen die zich hierdoor aangesproken voelen zijn  zakelijk professionals, ondernemers en mensen die weten dat er een volgend niveau is en de tools willen hebben om dat te bereiken!
 

Waarom jij een Wim Hof Methode Fundamentals workshop bij mij wilt volgen?

Het concept van mentale weerbaarheid en wilskracht wordt volgens mij vaak verkeerd begrepen. Voor mij is mentale weerbaarheid de moed hebben om te zijn wie je bent in elk onderdeel van je leven.
Mentale weerbaarheid is een van de belangrijkste vaardigheden die je moet opbouwen om jezelf te worden en zijn. Om te doen wat nodig is om al je gegeven potentieel de wereld in te krijgen. Om je weerbaarheid op te bouwen, moet je het ongemak dat daarmee gepaard gaat omarmen.
In mijn workshops besteed ik extra aandacht aan hoe je de Wim Hof Methode © kunt gebruiken om jezelf te trainen om comfortabel te zijn in het oncomfortabele

Een Wim Hof Methode © Fundamentals training bestaat uit de volgende onderdelen

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt inzicht in de theorie waarom de methode zo krachtig is. Geen hocus pocus maar daadwerkelijk wetenschappelijk bewijs
  • Je ervaart waarom de ademhalingstechniek van de methode zo krachtig is en hoe jij die na de training thuis zelf kunt beoefenen
  • Je krijgt inzicht hoe de 3 componenten van ademen, focus en koude training je helpen je wilskracht op te bouwen. Die wilskracht zal een positief effect hebben op alle onderdelen in je leven
  • Je krijgt inzicht en ervaart waarom het zo belangrijk is om jezelf regelmatig letterlijk en figuurlijk uit te rekken en jezelf daarmee in peak-state te brengen.
  • Je leert en ervaart hoe jij jezelf voorbereid op een oncomfortabele situatie zoals een ijsbad
  • Je ervaart hoe het is om in een ijsbad te nemen en de euforie die daarbij hoort*

*Een ijsbad is uiteraard niet verplicht maar sterk aan te bevelen. Dat is immers waar je o.a. voor komt ?

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe workshops.

Wat vinden anderen van deze aanpak?

Thank you Martijn for this excellent workshop! It was really good! You create a very open en safe place. A place to learn, and to experience the cold and your breath in a unique way. I have done your workshop 3 times already and I am sure it won’t be the last.

Femke Hogema – Trainer, auteur, spreker bij Profit First Nederland

Breathtaking experience… Felt extremely well after the icebath, full of energy and with a ligth and empty head. Martijn is very professional and considerate, but I also liked his humor. Was a very pleasant atmosphere and experience.

Esther Mallant – Eigenaar – de Wereld van Personeel

I’m blessed. It was great! I was just curious about the Wim Hof Method. I didn’t expect that the training had such an impact on me. I learned to be comfortable in stressful situations. I would like to thank Martijn for this beautiful experience. I definitely want to learn more about the Wim Hof Method.

Ralf Waumans – senior marketing professional

Martijn had full-attention and vigilance on our group of eight, my friend and I felt safe instantly! I absolutely recommend this experience to anyone who likes to push limits and wants to learn more about how consciously dealing with temperatures could improve your life. Thanks for the training!

Sebastiaan van der Lans

Martijn is a born trainer. He is totally focused on giving beautiful insights and giving everyone the best possible experience and guidance. And he is a very nice guy. I highly recommend Martijn.

Cat Colnot – Personal & Business Story Coach 

Martijn heeft een zeer heldere energie en weet waar hij het over heeft. Dat geeft rust. Rust en vertrouwen in jezelf om grenzen te verleggen. En te springen!! In een IJSBAD bijvoorbeeld.En daarin jouw menselijk vermogen te ontdekken. Wauw. Plus! Zeer goede aftercare en aandacht voor jouw proces. Het vraagt wel expertise, om mensen hier door heen te leiden. Heel fijn om te ervaren.

Noor Bongers – Powerplay Academy

Afgelopen zaterdag hebben wij een Wim Hof Workshop bij Martijn mogen volgen, het was echt goed en wat een eye-opener! De workshop is erg leerzaam en hopen wij goed in ons dagelijkse leven toe te passen.

Martijn creëert een hele goede vibe en geeft de ruimte je volledig open te stellen. Er was een zeer aangename sfeer en was echt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Wim Brand – Eigenaar TiGiForce

Martijn is een gedreven professional die met humor en kunde de groep en het individu in de groep helpt met het onder de knie krijgen van de techniek om daarna de ultieme uitdaging aan te kunnen; 2 minuten in het ijsbad. Het was een toffe ervaring.

Jan-Henk Bouman – Founder Fountainheads – Co-founder Permanent Beta