LinkedIn is veruit het belangrijkste social media platform
op professioneel gebied.

En ook jij kunt daar ook maximaal van profiteren!

Of je nu een nieuwe baan wilt vinden of meer commercieel succes wilt halen. Of je een nieuwe collega zoekt of je expertise breder wilt etaleren.

Het kan allemaal via LinkedIn. Zorg voor een vliegende start door de ‘LinkedIn profiel optimalisatie handleiding’ mee te nemen.

Waarom jij deze handleiding wilt downloaden?

 • Werk aan je professionaliteit voor meer zichtbaarheid

  LinkedIn is al lang niet meer alleen een vacaturebank. Door het tonen van je kennis en ervaring via je LinkedIn profiel kan ook jij makkelijker gevonden worden door nieuwe klanten of je aankomende werkgever.

 • Stap voor stap in je eigen tempo

  De LinkedIn profiel optimalisatie handleiding bestaat uit meer dan 42 pagina’s die jou stap voor stap leiden naar een optimaal LinkedIn profiel

 • Minimaal 5 tips voor jouw samenvatting

  Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van LinkedIn training weet ik dat het schrijven van de samenvatting een van de lastigste onderdelen is. Ontdek hoe jij de perfecte samenvatting schrijft.

 • Uitnodiging ontvangen? En nu?

  “Ik wil je toevoegen aan mijn netwerk”. Je hebt de uitnodigingen vast al eens ontvangen. Na het lezen van deze handleiding heb jij voor altijd duidelijkheid of je wel of niet moet accepteren.

Eerst even bespreken hoe deze training je maximaal resultaat gaat opleveren?

Neem contact op:

Pas wanneer je handelt naar de inzichten die je uit die kennis haalt, dan heb je echt begrepen waar het om gaat.
Die inzichten, die ervaringen, die jou daadwerkelijk het resultaat geven waar je mee verder kunt. Dat is waar ik het allemaal voor doe.”
Contact opnemen met Martijn

Waarom klanten voor MartijnHoltes.com kiezen:

Bijna 10 jaar ervaring op het gebied van Social Media en 13 jaar ervaring in Sales

Een trainingsprogramma doorlopen kan ‘bijna’ iedereen. Mijn opdrachtgevers waarden juist dat ik tijdens de training het programma kan loslaten als daarmee een beter eindresultaat bereikt wordt.

Een training is de start van een nieuwe manier van werken. Daarna begint het echte werk. Tijdens maar ook na een training stuur ik op de daadwerkelijke dagelijkse  routine die het verschil in resultaat gaat maken.