Hoe kan ik je helpen?

profielfoto

Is sales, marketing of management een van jouw dagelijkse werkzaamheden? Dan inspireer ik je graag om hier nog succesvoller in te zijn. Benieuwd hoe? Neem contact met mij op of lees hieronder wat ik voor je kan betekenen. ☎️  0618448384 | 📬martijn@martijnholtes.com

Wie ben ik

In mijn werk als trainer, consultant en business coach help ik organisaties en ondernemers om beter te communiceren met hun klanten, medewerkers en collega’s. Ik geloof dat communicatie een van de belangrijkste factoren is in ons leven. Of de doelstelling nu sales of marketing is, of communicatie in de persoonlijke sfeer. Goede communicatie baseer ik op de volgende stappen:

 • Aandacht
 • De boodschap overbrengen
 • Aanzetten tot actie

Wat doe ik

Door te leren, inspireren, activeren en soms op een vriendelijke manier te provoceren stel ik anderen in staat om hun communicatie en mindset tegen het licht te houden.

Voor mijn opdrachtgevers verzorg ik geregeld trainingen en consultancy sessie op het gebied van:

 • Online communicatie via social media en content marketing
 • Social Selling met LinkedIn en de juiste content
 • Business coaching op het gebied van mindset, productiviteit, sales en marketing
 • Organisatie advies op het gebied van content en digital marketing
 • Platformtrainingen voor LinkedIn, Facebook en Instagram
 • Activeren van intern draagvlak om nieuwe technologieën en strategieën te implementeren
 • One Minute Coaching © voor managers en teams om het beste in hun team en collega’s naar boven te brengen.

Wat heb jij daaraan?

Door vanuit verschillende invalshoeken naar je marketing, sales en dagelijkse gewoontes en werkzaamheden te kijken leer je om beter in te spelen op onze snel veranderende wereld. Dit is belangrijk omdat technologieën en daarmee ook onze manier van communiceren snel kunnen veranderen. Ik leer je om op een strategische manier naar praktische zaken te kijken en efficiënter en effectiever in minder tijd meer te bereiken.

Wat zijn de resultaten

Door in mijn trainingen en consultancy sessies stil te staan waarom bepaalde zaken werken ben je op lange termijn beter in staat te bepalen hoe jij je doelstellingen gaat halen.

Ik heb het voorrecht om trainingen en consultancy te verzorgen bij o.a.

 • NIMA
 • ING
 • Econocom
 • Fontys hogeschool
 • Universiteit van Amsterdam
 • Theben Nederland
 • Priva
 • VM Corporation
 • en vele anderen…

Contact

Denk je dat ik je kan helpen? Er is maar een manier om daarachter te komen. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Meer informatie en inspiratie? Kijk dan ook eens op www.MountainPeaks.nl 

☎️  0618448384 | 📬martijn@martijnholtes.com

He! Ik wil ook wat zeggen!

Vertel maar.....

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips en strategieën die tijd besparen en je nieuwe inzichten geven
ontvangen?

Ik mail je alleen als ik je iets te vertellen heb waar je echt iets aan hebt!

Dank voor je inschrijving! Ik mail je alleen als ik je echt iets moet vertellen.

Oeps. Er ging iets niet helemaal goed....