Kennis zonder actie is niks waard!

Pas wanneer je handelt naar de inzichten die je uit die kennis haalt, dan heb je echt begrepen waar het om gaat. Die inzichten, die ervaringen, die jou daadwerkelijk het resultaat geven waar je mee verder kunt.

Dat is waar ik het allemaal voor doe.”

Waarom Martijn?

Hoe vaak sta je erbij stil of je effectiever en efficiënter kunt werken? Uit ervaring weet ik dat wanneer je meer dan 50% van je tijd met een computer werkt er nog een hoop winst te behalen is.

Ik faciliteer professionele kenniswerkers om leiding te nemen over hun dagelijks leven door inzichten, strategieën en gereedschappen aan te reiken die hun productiviteit en effectiviteit blijvend verbeteren.

ᴡᴀᴀʀᴏᴍ ᴍᴀʀᴛɪᴊɴ?
Bij productiviteit en effectiviteit denken de meeste van ons aan nieuwe digitale tools of een alternatieve werkstructuur. En hoewel die zeker kunnen helpen zijn het maar 2 onderdelen van de puzzel. Je gewoontes en routines, mindset en weten dat je betekenisvol werk doet zijn de stukken die de puzzel compleet maken.

𝙏𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙣𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙟𝙚 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝙪𝙞𝙩 𝙟𝙚 𝙥𝙨𝙮𝙘𝙝𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙚, 𝙩𝙬𝙞𝙣𝙩𝙞𝙜 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙣𝙩 𝙪𝙞𝙩 𝙟𝙚 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙚𝙜𝙞𝙚. 𝘛𝘰𝘯𝘺 𝘙𝘰𝘣𝘣𝘪𝘯𝘴

Ik geloof dat jijzelf je beste productiviteitscoach bent. Jij bent 100% verantwoordelijk voor jouw keuzes. Dat gezegd hebbende kan je op sommige momenten in je dagelijks leven en werk best wel een beetje hulp gebruiken.

ʜᴏᴇ ɪᴋ ᴊᴇ ᴋᴀɴ ʜᴇʟᴘᴇɴ?
Die hulp bied ik je in de vorm van een inzicht via een artikel of video, een presentatie of een training. In al mijn trainingen, strategische adviezen en presentaties als spreker ligt de aandacht op DOEN!

𝙕𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙚 𝙜𝙚𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙖𝙩!

Om professionals en bedrijven hun maximaal potentieel effectief en efficiënt te laten benutten werk ik op verschillende manieren.

• Trainingen en seminars rondom digitale productivity-tools, productiviteit, focus en GTD & PARA methodieken.
• Strategisch adviestrajecten voor een effectievere en efficiënte dagelijkse workflow
• Praktijk gerichte trainingen voor effectieve personal branding en contentmarketing
• Seminars en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teambuilding met o.a. de Wim Hof Methode

Mijn werk vind zijn oorsprong in verschillende richtingen zoals marketing, sales en communicatie, maar ook in de NLP en de Wim Hof Methode.
Die kennis wordt ondersteund met meer dan 10 jaar ervaring als trainer, spreker en consultant.

Wil je ook (betaald) twee weken minder werken? Meld je dan aan voor mijn maillist voor tips, tools en inzichten of neem direct contact op!

📬 martijn@martijnholtes.com
☎️ 0618448384