Profielfoto Martijn Holtes

Kennis zonder actie is niks waard!

Pas wanneer je handelt naar de inzichten die je uit die kennis haalt, dan heb je echt begrepen waar het om gaat. Die inzichten, die ervaringen, die jou daadwerkelijk het resultaat geven waar je mee verder kunt.

Dat is waar ik het allemaal voor doe.”

Waarom Martijn?

Hoe vaak sta je erbij stil of je effectiever en efficiënter kunt werken? En hoevaak toets je of je nog steeds op de goede weg bent en je productiviteit ook leidt tot het behalen van je doelen? Ik faciliteer professionele kenniswerkers om leiding te nemen over hun dagelijks leven door inzichten, strategieën en gereedschappen aan te reiken die hun productiviteit en effectiviteit blijvend verbeteren.

Bij productiviteit en effectiviteit denken de meeste mensen aan nieuwe digitale tools of een alternatieve werkstructuur. En hoewel dat zeker kan helpen zijn het maar 2 onderdelen van de puzzel. Je gewoontes en routines, mindset en weten dat je betekenisvol werk doet zijn de stukken die de puzzel compleet maken.

“Tachtig procent van je strategie bestaat uit je psychologie, maar twintig procent gaat om je strategie” Tony Robbins

Hoe kan ik je helpen?

Ik geloof dat jij je beste productiviteitscoach bent. Dat gezegd hebbende kun je op sommige momenten in je dagelijks leven en werk best wel een beetje hulp gebruiken. Die hulp bied ik je in de vorm van een inzicht via een artikel of video, een presentatie of een training. In al mijn trainingen, strategische adviezen en presentaties als spreker ligt de aandacht op DOEN!

Om professionals en bedrijven hun maximaal potentieel effectief en efficiënt te laten benutten werk ik op verschillende manieren.

• Trainingen en seminars rondom productiviteit, focus, productivity-tools en GTD & PARA methodieken.
• Strategisch adviestrajecten voor een effectievere en efficiënte dagelijkse workflow
• Praktijk gerichte trainingen voor effectieve personal branding en digitale marketing
• Training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teambuilding met o.a. de Wim Hof Methode

Mijn werk vind zijn oorsprong in verschillende richtingen zoals marketing & sales en communicatie. Deze harde skills combineer ik met inzichten uit de NLP en de Wim Hof Methode. Deze skills worden ondersteund door meer dan 10 jaar ervaring als trainer, spreker en consultant.

Wat vinden anderen van deze aanpak?

Peter-Paul Hellings

Communicatieadviseur Rijkswaterstaat

Martijn heb ik tijdens zijn presentaties en workshops leren kennen als een gedreven, kundig en inspirerende spreker. Hij weet waarover hij spreekt en heeft zijn workshops gedegen voorbereid. Ook is hij in staat goed in te spelen op wensen en vragen van de workshop-deelnemers. Een absolute aanrader als je social media kennis in je organisatie verder wilt brengen of als je op zoek bent naar een inspirerende spreker

Peter Sietses

Manager Advies ING

Martijn geeft regelmatig presentaties aan klantgroepen van ING. Dat doet hij op een meer dan voortreffelijke manier. Hij etaleert op een toegankelijke manier zijn indrukwekkende kennis en neemt zijn publiek op een weergaloze manier mee in de wereld van o.a. social media. Hij weet zelfs de grootste social media synicus enthousiast te maken. Elke keer weer maakt dat grote indruk op mij.