Kennis zonder actie is niks waard!

Pas wanneer je handelt naar de inzichten die je uit die kennis haalt, dan heb je echt begrepen waar het om gaat. Die inzichten, die ervaringen, die jou daadwerkelijk het resultaat geven waar je mee verder kunt.

Dat is waar ik het allemaal voor doe.”

Waarom Martijn?

De wereld van ondernemen en zaken doen verandert op alle gebieden. Als je twijfelt of je de juiste tools, strategie en mindset in handen hebt, lees dan even verder….
 
In mijn werk als online marketing & sales trainer, social media consultant, spreker en business coach werk ik met 4 simpele kaders. Deze kaders zijn er om je inzicht te geven waar voor jou de winst te behalen valt. Die winst kan in euro’s, omzet en targets te halen zijn. Soms is de winst te behalen in groei van je business of in je carrière. En vaak is er veel winst te halen in je persoonlijke ontwikkeling. 
 
“80 procent van je “zakelijk” succes is psychologie, maar 20% bestaat uit strategie” Tony Robbins
 
Met deze methodiek heb ik al bij veel professionals en organisaties gezorgd voor lange termijn resultaten. De reden dat die resultaten gehaald worden is omdat ik mij niet alleen concentreer op het overbrengen van kennis. Een veel belangrijker aspect is het implementeren van het gewenste gedrag en de juiste dagelijkse routines. Dat is namelijk wat het verschil maakt.  
 
Inzicht dat de dingen anders kunnen en kennis hoe is pas de start. Je kunt aan je strategie en mindset werken tot je erbij neervalt maar als die niet ondersteund wordt met het gedrag en de routines dan zal elk proces of training (zakelijk of persoonlijk) gegarandeerd mislukken.
 
In al mijn trainingen, strategische adviezen als consultant en presentaties als spreker ligt de aandacht op DOEN. Actie is de belangrijkste uitkomst bij het opdoen van kennis.
Zonder actie geen resultaat.
 

Mijn werk op het gebied van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling vindt zijn oorsprong in verschillende richtingen. Neuro Linguïstisch Programmeren, One Minute Coaching methodieken, de Wim Hof Methode en inzichten uit vele seminars en boeken vormen de basis.

Die kennis wordt ondersteund met 10 jaar ervaring als trainer, spreker en consultant op het gebied van:

🔸online leadgeneratie
🔸social selling
🔸social media
🔸LinkedIn, Instagram, Facebook
🔸persoonlijke ontwikkeling

Ik bied niet alleen actuele kennis en inzichten maar ook de handvatten voor daadwerkelijke implementatie van die informatie.
Ik kan je helpen door het geven van:🔹 praktijk gerichte strategische trainingen
🔹 presentaties met de thema’s social media, social selling en contentmarketing
🔹strategisch advies trajecten voor een resultaatgerichte social media strategie.
🔹seminars en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teambuilding middels de Wim Hof Methode © en One Minute Coaching

 

Bekijk hier hoe ik je kan ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling ☑️

 

Ik heb het voorrecht om trainingen en consultancy te verzorgen bij o.a. ING, Rijkswaterstaat, Netwerken.nl, Fontys hogeschool, NIMA, PLUS supermarkten en vele anderen.

 

👇Neem contact op als je meer uit je business en persoonlijke ontwikkeling wilt halen!👇

 

☎️ 0618448384