fbpx
Personal artikelen en inzichten2019-10-25T17:50:21+01:00

Check mijn laatste artikelen

10:3810:38

75HARD | Hoe ik in #75 dagen mijn leven uit het slop trok.

Ergens in de zomer scrolde ik door het nieuwsoverzicht van mijn Facebook app. Het was een zonnige werkdag en ik was in mijn thuis kantoor een mail aan het uitstellen waar ik geen zin in had. Mijn business liep in 2019 verre van goed en toch was ik die ‘salesmail’ die ik moest sturen aan het uitstellen. En dus zat [...]

20:5820:58

Waarom jij jezelf saboteert met nog meer kennis

In mijn vorige artikel heb ik je uitgelegd waarom je sommige dingen uitstelt en wat je daaraan kunt doen. Een belangrijk onderdeel is ‘The power of momentum’ waarmee jij jezelf in staat stelt in de actie te komen.   Voor een aantal aspecten in je leven werkt dit inzicht en de daaropvolgende actie prima. Maar wat als je tegen zaken aanloopt [...]

Andere artikelen die je verder kunnen helpen…

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.