Je weet dat er meer potentieel in jou zit dan er nu uitkomt. Je weet dat je meer kunt bereiken. ‘Word de CEO van jouw leven’ brengt je de tools & accountability om je potentieel waar te maken!

Ergens knaagt er iets, ergens weet je dat er meer is, ergens weet je dat je niet op de goede weg zit. Meerdere keren in je leven kom je op zo’n punt. Het onbestemde gevoel komt naar boven als je nadenkt over je carrière, je relatie, je gezin en je gezondheid.

En ergens weet je zelfs dat je nog niet goed bent zoals je bent…. Je hebt veel meer onbenut potentieel in je zitten dan er nu uitkomt.

En je weet dat het jouw verantwoordelijkheid is om dat potentieel eruit te halen en het te delen met de wereld.

Word de eigen CEO van jouw leven helpt je die ontevredenheid en die nervositeit niet uit te laten groeien tot een burn-out of depressie. Zodat die gedachten en de bijhorende emoties je niet de baas worden in jouw leven. Als jij dat knagende gevoel herkent is het tijd om je te verdiepen in wat jij nu echt wilt. En niet langer te doen wat je omgeving van je verwacht.

Voor je verder leest willen we allebei eerst weten of dit project bij je past

 • Be your own mentor: het doel van de content en activiteiten is dat je niemand nodig hebt behalve jezelf. Je weet op een bepaald bewustzijnsniveau namelijk dondersgoed waar je heen wilt. Dit project is erop gericht de kennis die al in je zit naar boven te halen en om te zetten in actie!
 • No BullSHT: dit project helpt je om verder te komen in je leven. Dat is soms spannend maar vooral heel goed voor je. Ik en de groeiende community vertelt je de waarheid en dat verwacht ik ook van jou.
 • Geen gratis 5 stappenplan of andere onzin geheimen: In je business strategie werken stappen plannen prima. Persoonlijke ontwikkeling werkt anders. Wil je meer of beter? Dan moet je ervoor werken en inzichten zelf ervaren. Jij leert jezelf de weg kunt wijzen.
 • Jij bent verantwoordelijk: de betekenis van het leven is te vinden in je verantwoordelijkheid. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en dit proces. Ik (en t.z.t. de community) houden je verantwoordelijk maar jij gaat aan het werk.
 • De reis is belangrijker dan de bestemming: jij verandert en je omgeving ook. Soms verandert je bestemming maar je motivatie voor de reis niet.
 • Je leert geen trucjes: En als je die al leert dan weet je waarom en hoe ze werken. Zie het maar als ‘de goochelaar ontmaskert’

Liever een andere benadering? Even goede vrienden maar dan raad ik je aan naar andere oplossingen te kijken.

Aangezien je nu nog leest zijn deze kenmerken ‘no problemo’ voor jou.

De kernwaarden van dit project en de community zijn:

 • Respect: voor jezelf, de ander en de community. Wie je bent en wat je hebt gedaan boeit niet. Wat je doet , gaat doen en wie je gaat worden wel.
 • Accountablity: als jij je aansluit bij onze community dan sta je er niet alleen voor. Je bent verantwoordelijk voor jezelf maar kunt rekenen op de steun van mij en anderen en zij op die van jou. Deel je vragen en ideeën, geef antwoorden en breng jezelf in de positie om te slagen.
 • Mentale hardheid: er is niet een aspect wat je helpt om verder te komen in je leven. Maar als je het aspect van mentale hardheid mist kan je succes (hoe jij dat ook definieert) vergeten. Als iets goed voelt betekent dat niet altijd dat het comfortabel is. Door je mentale hardheid en doorzettingsvermogen te trainen bereik je wat je nooit voor mogelijk hebt gehouden.
 • Praktische inspiratie: inspiratie is fijn en heb je ook nodig. Maar als het bij inspiratie blijft heb je er niks aan. Inspiratie binnen dit project en in de content is gekoppeld aan praktische acties.

Wat houdt het ‘Word de CEO van jouw leven’ in?

Als jij je nu aan sluit heb je geluk 😉

Aangezien ‘No BullSHT’ een van de kenmerken van dit project is vertel ik je precies hoe het er nu voor staat.

Dit project is in ontwikkeling. En als je dit nu leest betekent dat, dat jij een van de eerste deelnemers kunt zijn. Dat betekent in de parktijk:

 • Toegang tot de Facebook community.
  • In deze Facebook groep ga je in de aankomende tijd veel meer content vinden rondom dit project. Aangezien we nog een kleine community zijn is jouw bijdrage dus enorm.
 • Samenwerkingsmogelijkheden
  • Klinkt dit als iets waar jouw diensten of producten bij aan kunnen sluiten. Ik sta nu nog volledig open voor alle mogelijke samenwerkingen om van dit project een succes te maken.
 • Projectdagen tegen kostprijs
  • Wel eens in een ijsbad gezeten? Sparren met andere mensen die op hetzelfde level willen komen als jij? Inspirerende sprekers die je echt verder helpen? Binnenkort start ik met het organiseren van deze dagen. En jij kunt daar als eerste deelnemer binnenkort tegen kostprijs aan deel nemen.
 • Coaching zonder €
  • Ja je leest het goed. Ik word jouw accountability coach en dat kost je NUL EURO. Dat betekent niet dat het gratis is. Ik vraag jouw feedback op mijn coaching en als je echt stappen hebt gemaakt wellicht een mooie aanbeveling.

Are you in?

Neem rechtstreeks contact op met Martijn voor toegang tot de Facebook groep en/of je eerste accountability coaching sessie.

Ik wil contact opnemen met Martijn…