Je weet dat er meer potentieel in jou zit dan er nu uitkomt. Je weet dat je meer kunt bereiken.

Ergens knaagt er iets, je weet dat er meer is en dat je nog niet helemaal op de goede weg zit. Dat onbestemde gevoel komt naar boven als je nadenkt over je carrière, je relatie, je gezin en je gezondheid. Ergens voel je dat je nog niet goed bent zoals je bent. Want er zit een hoop onbenut potentieel in je en het is je verantwoordelijkheid dat potentieel te ontwikkelen.

Maar hoe?

‘Word de eigen CEO van jouw leven’ is het programma wat je helpt om persoonlijk leiderschap te pakken. Zodat dit gevoel niet uitgroeit tot een burn-out of depressie. Zodat de gedachten en emoties niet de baas worden in jouw leven. Als je dit gevoel herkent, is het tijd om je te verdiepen in wat jij nu echt wilt. En niet langer te doen wat je omgeving van je verwacht.

Wat houdt het ‘Word de CEO van jouw leven’ in?

‘Word de CEO van jouw leven’ is een programma, community en blog. Het programma is een destillaat van jaren werk, inzichten en €20.000 aan persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen, podcast, boeken, gesprekken en levensinzichten.

Het programma helpt je grip te krijgen op de 4 onderdelen in je leven die je op orde moet hebben om daadwerkelijk persoonlijk leiderschap te nemen.

 • Mindset – de gedachtes in je kop
 • Healthset – je fysieke gezondheid
 • Heartset – de emoties die je op dagelijkse basis beïnvloeden
 • Soulset – de connectie met jezelf en anderen

Voor je verder leest willen we allebei weten of dit programma bij je past

 • Je bent zelf je beste coach: het doel van dit programma is dat je niemand nodig hebt behalve jezelf. Je weet op een bepaald bewustzijnsniveau namelijk dondersgoed waar je heen wilt. Dit project is erop gericht de kennis die al in je zit naar boven te halen en om te zetten in actie! Ik ben geen coach maar je facilitator.
 • No BullSHT: dit programma helpt je om verder te komen in je leven. Dat is soms spannend en zeker niet altijd leuk maar wel heel goed voor je. Ik en de andere community leden vertellen je de waarheid en dat verwacht ik ook van jou.
 • Geen gratis onzin geheimen: in je business werkt een stappenplan prima. Persoonlijke leiderschap werkt anders. Wil je meer of beter? Dan moet je ervoor werken en je inzichten zelf ervaren en omzetten in actie. Jij leert met dit programma jezelf de weg te wijzen.
 • Jij bent verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en dit proces. Ik kan je inzichten geven en je accountability partner zijn, maar jij gaat aan het werk.
 • De reis is belangrijker dan de bestemming: jij verandert en je omgeving ook. Soms verandert je bestemming, maar je motivatie voor de reis niet.
 • Je leert geen flauwekul ’trucjes’: en als je die al leert dan weet je waarom en hoe ze werken. Zie het maar als ‘de goochelaar ontmaskert’

Liever een andere benadering? Even goede vrienden maar dan raad ik je aan naar andere oplossingen te kijken.

De kernwaarden van dit programma en de community zijn:

 • Alles wat je nodig hebt zit al in je: dat betekent dat je niet iemand anders hoeft te worden. CEO worden van jouw leven betekent dat je meer wordt van wie je echt bent en loslaat wat je niet dient.
 • Respect: voor jezelf, de ander en de community. Wie je bent en wat je tot nu toe hebt bereikt boeit niet. Wat je doet, gaat doen en je ware potentieel telt!
 • Accountablity: als jij je aansluit bij de community dan sta je er niet alleen voor. Je bent verantwoordelijk voor je eigen groei, maar kunt rekenen op mijn steun en ander community leden. Deel je vragen en ideeën, geef antwoorden en breng jezelf in de positie om te slagen.
 • Mentale hardheid: er is niet een aspect wat je helpt om verder te komen in je leven. Maar als je het aspect van mentale hardheid mist kun je succes (hoe jij dat ook definieert) vergeten. Als iets goed voelt betekent dat niet altijd dat het comfortabel is. Door je mentale hardheid en doorzettingsvermogen te trainen bereik je wat je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Interesse?

Neem contact op met Martijn

  Jouw naam

  Jouw e-mail

  Jouw bericht aan Martijn

  Ik wil ook de nieuwsbrief met laatste blogs ontvangen

  Kom maar door!Nee ik volg je namelijk ook al op social media.