Trainer, consultant & spreker

Trainer, consultant & spreker

Met ruim 13 jaar ervaring help ik jou en je organisatie om uit te groeien tot dé expert in je vakgebied door het versterken van je persoonlijk, kennis en netwerk kapitaal.

Jouw essentiële kapitalen

Persoonlijk kapitaal

Benut je unieke vaardigheden en personal brand om een onderscheidende professionele reputatie te creëren waar niemand ter wereld mee kan concurreren, en die je tegelijkertijd veel effectiever maakt!

Kennis
kapitaal

Jouw Kennis Kapitaal helpt je om jouw unieke perspectief te vinden en deze om te zetten in content die informeert, inspireert en jouw doelgroep activeert.
Content die leidt tot concrete resultaten en jouw positioneert als een go-to-expert in jouw vakgebied.

Netwerk
kapitaal

Door het gebruik van netwerktechnieken en strategieën voor het opbouwen van een breed en relevant netwerk, ontdek je hoe je jezelf kunt positioneren als een Thought Leader in jouw netwerk en branche.

Wat ik doe…

Met ruim 13 jaar ervaring help ik jou en je organisatie om uit te groeien tot dé expert in je vakgebied door het versterken van je persoonlijk, kennis en netwerk kapitaal.

Resultaat? Meer zakelijke kansen, leads en klanten.

LinkedIn training

Vertrouwen is de sleutel tot succes voor Personal Branding, Content, Netwerken en Social Selling.

Keynote Spreker

Boeiende inzichten en praktische tips over de kracht van jouw kennis en netwerkkapitaal op LinkedIn en daarbuiten.

Thought Leadership

Wordt de expert in jouw netwerk en ver daarbuiten door in te zetten op jouw kennis en netwerk kapitaal.

Testimonials

Martijn is hét adres als het gaat om training en advies op het gebied van LinkedIn. In zijn trainingen, maar ook in één-op-één gesprekken over confronteert Martijn je met de belangrijke vragen achter nieuwe technologieën en zorgt hij ervoor dat je weet hoe je echt het verschil kunt maken in je werk.

Hij is niet alleen uitzonderlijk verfijnd en digitaal onderlegd, maar hij helpt je ook om de impact van nieuwe technologieën op je werk en bedrijf te begrijpen. Hij legt grondig uit waar en hoe je kennis en netwerk kapitaal het meest effectief bijdragen aan de doelen die je hebt.

Samenwerken met en getraind worden door Martijn kan van harte worden aanbevolen.”

Dani Buytenhek
Communication Consultant, Trainer and Presenter